Fox Industries B.V.

Momenteel zoeken we meerdere nieuwe medewerkers. Kijk onderstaand voor de functies en de functie eisen. We zoeken mensen woonachtig in of rondom Dedemsvaart. Salaris wordt vastgesteld in overleg. We ontvangen graag een sollicitatie met CV per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Kees Vos.

(Leerling) Polyester bewerker
Voor onze afdeling Glasvezelversterkt polyester zijn we doorlopend op zoek naar medewerkers die intern tot het vak handlamineren opgeleid worden. Hierbij word je stap voor stap opgeleid tot een volledig productiemedewerker die zelfstandig de meest verschillende polyester vormdelen kan produceren. Er zijn binnen de afdeling diverse specialisaties waarin je kan doorgroeien.
Een opleiding is niet vereist, alle leeftijden kunnen instromen.

 

Modelmaker
Voor onze afdeling Glasvezelversterkt polyester zijn wij op zoek naar een modelmaker die modellen en mallen handmatig kan maken. Dit kan starten op een gefreesd 3D model maar soms ook met alleen een schets. Technisch inzicht en zelfstandigheid is erg belangrijk. Werkzaamheden als plamuren, schuren, spuiten; maar ook zagen, schroeven en timmeren komen hierbij regelmatig voor.Fox Industries B.V.
Celsiusstraat 7
7701 BW Dedemsvaart

Telefoon: 0523-238090

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 08202248 Vestigingsnr. 000003172031

contact formulier / openingstijden / route informatie

 

 

Mediaberichten
  • Vraag en aanbod, 11 februari 2016, Volledige procesbeheersing bij Fox Industries met Exact Online. Download artikel in PDF of bekijk artikel op vraagenaanbod.nl
  • RTV Oost, 'Groot kunstobject uit Dedemsvaart op transport naar Amsterdam', woensdag 25 maart 2015
  • dedemsvaartinbeeld.nl, 'Fox Industries Dedemsvaart maakt publieke entree ( kunstwerk) voor parkeergarage Zuidas Amsterdam', woensdag 25 maart 2015
  • Dedemsvaartse Courant, 'Bedrijf uit Dedemsvaart levert enorm kunstobject voor parkeergarage in Amsterdam', website vrijdag 27 maart 2015
  • De Toren, 'Groot kunstobject geleverd door bedrijf in Dedemsvaart', website vrijdag 27 maart 2015

Fox Industries B.V.

Fox Industries heeft een lange ervaring in de wereld van de industrie. Al meer dan 40 jaar is Fox Industries actief in de metaal- en kunststofbranche, zowel met de verwerking van de diverse grondstoffen als in de ontwikkeling, marketing en verkoop van een grote verscheidenheid van producten. Er is een enorme knowhow opgebouwd in het ontwerpen, produceren en verkopen van voertuigen tot luxe tenten en van houthakselaarmachines tot lekbakken, maar ook kleine onderdelen voor de toeleveringsindustrie. De definitieve doorbraak naar het huidige succes berust op het maken van heldere keuzes en de uitbreiding van de simpele aflevering tot een verfijnd logistiek instrument dat perfect kan worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Door een unieke samenvoeging van belangrijke expertises heeft Fox Industries een organisatie die de volledige ontwikkelingsgang van een product kan begeleiden. Alle afdelingen werken samen om uitdagende technische vraagstukken op te lossen en unieke producten te maken. We maken daarbij gebruik van een groot netwerk betrouwbare toeleveranciers.

Vandaag is er een mooi stuk uitgezonden over ons bedrijf op RTV Oost.

Geplaatst door Fox Industries op donderdag 21 mei 2015

Wij zijn echt een familiebedrijf, opgericht door vader Wim Vos en inmiddels overgenomen door de broers Wilbert en Kees. Als familiebedrijf zijn we erg flexibel en kunnen vernieuwingen snel worden doorgevoerd.