Momenteel zoeken we meerdere nieuwe medewerkers. Kijk onderstaand voor de functies en de functie eisen. We zoeken mensen woonachtig in of rondom Dedemsvaart. Salaris wordt vastgesteld in overleg. We ontvangen graag een sollicitatie met CV per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Kees Vos.

(Leerling) Polyester bewerker
Voor onze afdeling Glasvezelversterkt polyester zijn we doorlopend op zoek naar medewerkers die intern tot het vak handlamineren opgeleid worden. Hierbij word je stap voor stap opgeleid tot een volledig productiemedewerker die zelfstandig de meest verschillende polyester vormdelen kan produceren. Er zijn binnen de afdeling diverse specialisaties waarin je kan doorgroeien.
Een opleiding is niet vereist, alle leeftijden kunnen instromen.

 

Modelmaker
Voor onze afdeling Glasvezelversterkt polyester zijn wij op zoek naar een modelmaker die modellen en mallen handmatig kan maken. Dit kan starten op een gefreesd 3D model maar soms ook met alleen een schets. Technisch inzicht en zelfstandigheid is erg belangrijk. Werkzaamheden als plamuren, schuren, spuiten; maar ook zagen, schroeven en timmeren komen hierbij regelmatig voor.